február
11
2019

Csak úgy mint ősszel, a tavaszi New York Fashion Week-en is részt vesz kedvencünk. Habár, már napok óta részt vesz több bemutatón is, sajnos elég kevés kép jelent meg eddig róla. Ebben a bejegyzésben most, a profi fotósok által készített képeket hozzuk el nektek, de természetesen a személyes fotókat is összegyűjtjük majd nektek a divathéthez köthetően.

Február 7-én részt vett, a The American Heart Association’s Go Red For Women nevezetű eseményen, ahol Ő is színpadra vonult, egy gyönyörű piros ruhában. Erről az eseményről, 16 darab kép jelent meg, akad köztük színfalak mögötti kép is.

  

Február 9-én, többek között, a Priscavera bemutatóra ment el, ahol egy fekete szettet vett fel, sminkje is ehhez volt igazítva. Erről, 5 darab kép került elő, és lett feltöltve a galériánkba.

   

Tegnap se állt meg, hiszen ismét ellátogatott néhány divatbemutatóra. Ezekről eddig nem kaptunk nagyon képeket, így pontosan nem tudni, hogy milyen bemutatón volt, de egy fotósnak sikerült lencsevégre kapnia kedvencünket, aki vidáman pózolt neki az utcán.

   


Leave a comment