július
09
2020

Az utóbbi időkben nem sok mindent történt Nat körül. Az egyik dolog viszont az volt, hogy kampányolt a sorozat mellett. Egy petíciót osztottak meg sokan, hogy minél többen írják alá, hátha új otthonra találhat a sorozat. Viszont, sajnos ez nem így lett. Carlos Gómez osztotta meg Instagramon a hírt, miszerint, a kasza már végleges.

Érdekesség, hogy nem is volt alacsony a nézettség. Minden este majdnem három millióan nézték az ABC-n (és akkor a Hulu-s nézések, amik elvileg számítottak, bele se vettem). Ami nyilván elég kevésnek mondható, ha azt vesszük hányan élnek Amerikában. De azért elgondolkodtató, hogy a Dynasty megkapta a 4. évadot, úgy hogy legjobb esetben ötszázezren sem nézték.

Carlos egyébként azt mondta az egyik interjúban, hogy ha minden hétfőn öt millióan nézték volna élőben akkor kapott volna szerződést a sorozat még két évadra. Ebből kiindulva, főleg nem tudjuk felfogni, hogy ha megvolt a fele nézettség, miért nem kapott esélyt legalább még egy évadra… Érdekesség, hogy A Grace klinika, ami a csatorna egyik legnépszerűbb sorozata, is csak hat milliós, a Modern család ötmilliós nézettséggel bírt. Tehát, ha ez a két sorozat ennyi év után ért el ekkora nézettséget, nem tudom, mit vártak egy új sorozattól…


Leave a comment